Prodamo – Hišo v Smledniku

Smlednik

300 m2, samostojna, zgrajena l. 1994, 571 m2 zemljišča, V Smledniku prodamo simpatično in prostorno hišo. V polkletni etaži je mogoče opravljati poslovno dejavnost, saj ima tudi ločen vhod. Hiša je na parceli optimalno postavljena in ima dobro lego. Mirna in zelena okolica

Hiša se sestoji iz treh etaž, in sicer:

  • Polkletna etaža: ima svoj ločen vhod (možen je tudi dostop iz notranjosti hiše). Tu se nahaja kurilnica s pečjo na pelete in 3 sobe za različne namene.
  • Pritličje: veža, stopnišče, kopalnica, dve sobi (lahko tudi pisarna), dnevno bivalni prostor z jedilnim kotom, kuhinjo in zimskim vrtom. Tu se nahaja tudi odprti kamin na drva. Iz dnevnega prostora je izhod na teraso s katere je dostop na trato in vrt.
  • Nadstropje: glavna velika spalnica, velika kopalnica, 2 otroški sobi in garderoba. Iz otroških sob je dostop do balkona s katerega je lep pogled na gore.

Pred hišo je možno parkirati 3 avtomobile, ob hiši pa stoji tudi garaža za 1 avtomobil.

Ogrevanje je centralno preko peči na pelete. Dnevno bivalni prostor pa je možno dogrevati s kaminom. Bivalni prostori in vrt se nahajajo na južni-sončni strani.

Streha (Bramac) je v dobrem stanju, okna so lesena dvoslojni termopan Jelovica.

Za hišo se nahaja lepa in urejena trata z vrtom in lopo za orodje (ali psa). Na zemljišču je kar nekaj dreves in grmičevja.

V bližini je osnovna šola, vrtec, trgovina, pošta in LPP postaja.

Za ljubitelje narave je veliko je sprehajalnih in kolesarskih poti. V bližini je tudi Zbiljsko jezero, športni park in golf igrišče.

Vpisano v zemljiški knjigi in je brez bremen. Hiša ima gradbeno dovoljenje.

Ogledi možni po predhodnem dogovoru.

Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

Cena: 295.000 Eur

cof

cof

cof

cof

cof

cof

rhdr

rhdr

cof

cof

cof

rhdr

rhdr