Prodamo 5 apartmajska hiša na Viru pri Zadru

VIR, PRI ZADRU, 250 m2, hiša, zgrajena l. 1996, adaptirana l. 2005, 320 m2 zemljišča, Ekskluzivna priložnost za nakup pet-apartmajske hiše za vse tiste, ki bi želeli poletje preživeti ob morju v Dalmaciji, hkrati pa bi z oddajanjem štirih apartmajev lepo služili. V kolikor ste sanjali o svoji haciendi (hiši) ob morju, te priložnosti ne smete zamuditi.

Hiša je zasnovana tako, da je en apartma zaseben in ločen od ostalih štirih apartmajev in je namenjen za bivanje lastnika in prijateljev. Nahaja se v pritličju in je sestavljen iz velike pokrite terase, dnevne sobe s kuhinjo, dveh kopalnic in treh spalnic (vse skupaj 10 ležišč). Urejena je tudi letna kuhinja z roštiljem. Dve figi naredita lepo senco za popoldansko počivanje na ležalniku. Je pa tudi prostor za sončenje.

Drugi štirje apartmaji so povezani med sabo z veliko pokrito teraso z mizami, letno kuhinjo in roštiljem ter dostopom še na eno teraso za sončenje. Vsi apartmaji imajo svojo kuhinjo z jedilnico, kjer je tudi zakonska postelja, otroško sobo in kopalnico.

Vsi apartmaji so v celoti opremljeni za takojšnje bivanje, tako da lahko dejansko pridete in takoj začnete oddajati. Apartmaji se oddajajo že vrsto let in imajo vsako leto vsaj polovico stalnih gostov. Sezona oddaje je okoli prvomajskih praznikov in se potem spet začne z junijem in konča s septembrom.

Za ugodno bivanje gostov je poskrbljeno tudi tako, da imamo za vse na voljo wireless internet, izposojo koles, dveh kajakov, pinkponk mize, senčnike in ležalnike na plaži. Vsi apartmaji imajo klimo. Za parkiranje je poskrbljeno v sklopu hiše, v senci in je prostora za 4 avtomobile, hkrati pa sta na voljo še dve garaži.

Največji plus apartmajev pa je sama lokacija, saj se nahajajo 30 m od plaže. Gostje lahko s terase spremljajo svoje otroke na plaži. Plaža je prodnata, v morju pa je mivka in je potrebno kar nekaj prehodit, da se pride do globoke vode, tako da je najbolj primerno za oddajanje družinam z manjšimi otroci in takih gostov je tudi največ. To pa pomeni za najemodajalca, da ima mirne goste, ki niso problematični in zato lahko zadeva funkcionira zelo lepo kot celota.

Poleg bližine plaže je plus lokacije tudi to, da hiša leži v slepi ulici in ni nobene prometne ceste v bližini, tako da je res mir. Do prvega manjšega marketa, pekarne in menjalnice je 5 min hoje, do večje trgovine Konzum pa 15 min, s kolesom pa v parih minutah, saj so kolesa nonstop na voljo in so vedno v uporabi.

Lokacija apartmajev je tudi lepo izhodišče za raziskovanje okolice.  Otok Vir je s celino povezan z mostom, tako da ni težav s trajekti. Hiša pa leži na samem začetku otoka (cca 2 km ko se pride čez most), tako da je na eni strani možno raziskati celoten otok, na drugi strani pa je izhodišče za ogled več mest: zgodovinsko mesto Nin, potem športno-rekreacijsko mesto Zaton, in pa zelo zanimivo mesto Zadar (oddaljenost 20 km).

Sam otok so v preteklih letih zelo uredili, na novo so asfaltirali ceste, uredili so center otoka, sprehajališče in plaže, prav tako pa otok ponuja veliko poti za raziskovanje s kolesom.

Iz Ljubljane je do otoka 350 km in je dobre štiri ure vožnje.

Hiša ima vse priključke (vodo, elektriko, internet), ima gradbeno dovoljenje, vpisana je v zemljiško knjigo, lastništvo je urejeno, tako da kar se papirjev tiče je vse tako kot mora biti.

Nepremičnina je v naši lasti tako da pri prodaji ni nobene provizije, mi pa uredimo vse kar je potrebno za prenos lastništva.

Vabljeni na ogled.